100+ CLASE DE GRUP în fiecare LUNĂ

FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE

ALTFEL DE CLASE DE GRUP

Cursurile noastre sunt dezvoltate de profesori și sportivi de performanță, atent concepute pentru a satisface toate gusturile și nivelele de abilitate. Cele două studiouri sunt specific construite pentru antrenamente de grup și cycling, plus traineri de elită gata să dea viață fiecăruia dintre ele.

Apasă pe o clasă mai jos pentru a primi mai multe detalii:

 

Bazat pe o metodă supranumită contrologie, antrenamentul Pilates dezvoltă flexibilitatea, controlul și anduranța musculaturii. Pune accentul pe respirație, aliniere și dezvoltarea zonei mediane, sporind echilibrul și coordonarea.

 

Odată cu creșterea ratei sedentarismului, devenim tot mai rigizi. Această clasă este destinată detensionării și dezvoltării mobilității musculare și articulare printr-o serie de exerciții de stretching static și dinamic.

 

Pentru că suntem o societate ‘născută’ la birou, coloana noastră vertebrală are de suferit. Clasa de Postural dezvoltă musculatura trunchiului și ajută la alinierea coloanei vertebrale, toate articulațiile primind sprijinul corect. O coloana vertebrală flexibilă este una fericită!

Andreea Gană

Step-ul cunoaște o revigorare internațională în ultimii ani, este restilizat și îmbogățit cu elemente coregrafice noi. Oferă ă slăbire rapidă în cel mai plăcut și distractiv ritm pe care îl poți găsi într-o sală de fitness. Reduce impactul asupra încheieturilor, eliminând accidentările provocate de săriturile repetate și torsiunile periculoase. Introduce un ritm de execuție sănătos, potrivit atât începătorilor cât și celor mai experimentați. Accentuează componente de întărire a articulațiilor, element neglijat de alte tipuri de antrenament.

Tonifică musculatura șoldurilor, a picioarelor și abdomenului și contribuie la arderea celulitei. Îți întărește mușchii fesieri, coapsele și șoldurile. Ajută la îmbunătățirea activității cardiace și cardiovasculare. Îți oferă o mobilitate de invidiat, îți îmbunătățește coordonarea și memoria motorie, combinate cu orientarea în spațiu. Are un consum caloric foarte mare, aproximativ 500 calorii. Se adresează tuturor persoanelor, active la orice vârstă.

Valentin Mihăilă

Clasele de Boot Camp sunt antrenamente full body pentru cei mici compuse dintr-o serie de exerciții interactive. Dezvoltăm agilitatea și funcționalitatea corpului în timp ce musculatura e pusă la treabă. În fiecare săptămână avem o nouă rutină de antrenament. Let’s stay fresh!

Valentin Mihăilă

Titan Kombat, un curs dinamic, care combină mișcări din arte marțiale. Îmbunătățește capacitatea de efort și motricitatea, fiind totodată una dintre cele mai bune metode de tonifiere. Un curs care te antrenează la propriu pentru lupta împotriva țesutului adipos.

Marian Frunzeanu / Leonard Chelboiu

O clasă de grup energică ce combină mersul în câmp, urcările în pantă și sprinturile în forță. Pedalăm la foc automat pe ritmul muzicii crescând capacitatea cardiovasculară, forța membrelor inferioare și condiția fizică. Pedal to the metal!

Robert Popa

Intelligent Cycling – un nou concept în antrenamentele de profil la Titan Academy.

Andreea Gană

Are ca scop antrenamentul abdomenului, coapselor și fesierilor. Este o activitate intensă ce ajută la creșterea tonusului musculat în zonele vizate. Tonifiază musculatura, crește rezistența musculară și capacitatea de efort. Oferă un aspect frumos musculaturii pentru un corp zvelt, modelat și lipsit de grăsime. Îmbunătățește sistemul musculator. Are un consum calorc mare, aproximativ 450 calorii. B&A se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic, fără a avea neapărat o pregătire fizică anterioară.

Dragoș Constantin

Un antrenament de 30 minute intense construit din exercișii de intensitate mare cu pauze minime pentru îmbunătățirea ratei metabolice. Aceasta determină corpul să își continue efectul de ardere a caloriilor până la 24 ore după terminarea cursului.

 

În acest antrenament folosim barele și greutățile de Pump pentru a ne lucra fiecare grupă musculară, de la cea mai mică la cea mai mare și înapoi. La finalul clasei vei putea să și respiri, iar tricoul ți-l vei stoarce de fericire.

Valentin Mihăilă

Clasa de Kettlebell este cea mai dificilă din punct de vedere al dinamicii și tehnicii de execuție. Este un antrenament complex ce îți stimulează absolut toate aspectele de fitness – anduranță, forță, echilibru, agilitate și capacitatea cardiovasculară. Pe tine te ține?

Andreea Gană

Ne lucrăm tot corpul pe ritmul alert al muzicii, prin exerciții care tonifiază grupele mari de mușchi. Clasa de Gym & Tonic potențează buna funcționare a aparatului cardiovascular și a celui respirator, scăpând obligatoriu de celulită și kilogramele în plus.

Marian Frunzeanu

O clasă de grup energică ce combină mersul în câmp, urcările în pantă și sprinturile în forță. Pedalăm la foc automat pe ritmul muzicii crescând capacitatea cardiovasculară, forța membrelor inferioare și condiția fizică. Pedal to the metal!

Codurile de culoare ale claselor exprimă nivelul lor de dificultate, începând de la cele pentru începători (alb), cele de avansați (gri) și până la cele Titanice (roșu).

MEMBER PASS FULL TIME – DE LA 92 LEI PE LUNĂ

PROGRAM CLASE DE GRUP

Programul nostru iese din tipare, oferind cursuri de Mobility, Postrual, Kettlebell și multe altele. Având peste 100 clase de grup în fiecare lună – sunt toate INCLUSE în Member Pass-ul tău. Da, ai înteles bine. Toate!

Fără nici un cost suplimentar… nici măcar unul.

ÎNCEARCĂ O CLASĂ GRATUIT

Noi oferim și celor care nu sunt membri șansa să încerce una dintre clasele noastre de grup în mod GRATUIT. Dacă dorești să participi, trebuie să completezi formularul de mai jos. Te poți bucura în cadrul vizitei și de restul facilităților pe care ți le oferă clubul nostru, fără costuri suplimentare.

Așa ‘de treabă’ suntem!

Solicitând voucherul gratuit, declarați că sunteți de acord cu regulile noastre.

Vrei să primești oferte speciale?

Pentru a primi cele mai noi oferte și promoții Titan Academy, te rugăm să îți adaugi detaliile mai jos: